Laddar...
i-lager-ikon.png
delta_optical_titanium_25-15x56_hd_sf delta_optical_titanium_25-15x56_hd_sf_2 delta_optical_titanium_25-15x56_hd_sf_3 delta_optical_riktmedel_4a5

Delta Optical Titanium 2.5-15x56 iR, HD, SF, Belyst 4A Riktmedel

Tillverkare Delta Optical E-post
Array
Pris 8.895 kr
Ordinarie pris 8.995 kr
Rabatt -100 kr
48h.gif
HD glas, 93% ljusgenomsläpp

Delta Optical Titanium 2.5-15x56, HD, iR, SF, 4A

Delta Optical Titanium 2.5-15x56, HD, IR, SF är ett belyst kikarsikte med parallaxjustering. Med sitt förstoringsområde får du ett kikarsikte som passar all typ av passjakt och även senare in på kvällen eller den tidigt på morgonen. Delta Optical 2.5-15x56 ir, hd har ett ljusgenomsläpp på hela 93% vilket normalt sett endast kan fås i kikarsikten som kostar det dubbla och lite därtill. HD glasen ger en skärpa och klarhet som även den normalt sett endast kan återfinnas i betydligt dyrare kikarsikten. Ett kikarsikte som är ruggigt bra till pürschjakt, vakjakt eller andra jaktformer vid krävande ljusförhållanden. Eftersom kikarsiktet även har parallaxjustering passar det utmärkt till exempelvis toppfågeljakt eller jaktformer där parallaxjustering är att föredra. 

Kampanj! 

Vid köp av detta kikarsikte får du 400 kronor i rabatt på valfritt fäste! Använd kampanjkoden Paket 7.500 i varukorgen så dras rabatten automatiskt av. Ifall du är osäker på vilket fäste som passar dig, kikarsiktet eller ditt vapen bäst så maila eller ring oss för kostnadsfri rådgivning. Vi på Netjakt har ett stort sortiment av fästen. 

Delta Optical Titanium kikarsikten har blivit ett mycket populära hos oss på Netjakt! Att de säljer bra är egentligen inte konstigt, det kan vara den mest prisvärda serien kikarsikten vi erbjuder just nu. Optiskt så håller de mycket hög kvalitet med ljusgenomsläpp på upp till 93% samt skärpa, ögonbox och kantskärpa som man normalt sett förväntar sig i betydligt dyrare kikarsikten. Alla Delta Optical Titanium kikarsikten görs i Japan hos en tillverkare där även många konkurrerande produkter tillverkas, det som skiljer dessa är dock prislappen. Ur titanium serien så ges ett mycket stort utbud av kikarsikten som täcker all den jakt vi bedriver i Sverige med råge. Helt klart ett av de snabbast växande märkena i Sverige just nu och vi ser ingen anledning till att det skall vända. Delta Opticals Titanium serie erbjuder en stor mängd attraktiva zoomväxlar på upp till hela 8 gånger i vissa modeller. Det finns även modeller med sann 1 gångs förstoring vilket är önskvärt vid exempelvis trånga pass, som hundförare eller vid drevjakt. 

Delta Optical Titanium kikarsikten kommer med en tioårig garanti som täcker hela kikarsiktet inklusive elektronik.

Ett kikarsikte ur Titanium serien är alltid tillverkat i Japan, generellt brukar japansktillverkad optik hålla ett betydligt högre pris än vad kikarsikten ur Titanium klassen gör. Titanium serien är mycket bred med förstoringar hela vägen från 1-4x24, 1,5-8x24, 1,5-9x45, 2,5-15x56 hela vägen upp till 4,5-30x50.  Med ljusinsläpp anpassade för skandinavisk jakt blir Delta Optical troligen ett märke att räkna med i framtiden! 
 

Tekniska egenskaper för Delta Optical Titanium:

> Tillverkat i Japan.
> Fullt flerlagersbehandlade linser för bättre skärpa, kontrast och färgåtergivning.
> Fullt dagbelyst riktmedel
> Kvävgasfylld tub som är helt im, fukt och vattentät.
> Rekyltestade, tester gjorda hos DEVA i Tyskland.
> Mycket bra ljusgenomsläpp.
> Riktmedel i andra fokusplanet vilket gör siktet icke medförstorande.
> 10 års garanti

Tekniska specifikationer för Delta Optical Titanium 2,5-15x56 HD, iR, SF, Belyst 4A riktmedel: 

> Förstoring: 2,5-15
> Längd 370 mm.
> Tubdiameter 30 mm.
> Objektivdiameter 56 mm.
> Vikt 780 gram
> Ögonavstånd 98-99mm.
> Ljusgenomsläpp 93%
> Parallaxjustering 10 m. till oändlighet
> Utgångspupill min/max zoom: 11,6- 3,7 mm
> Synfält på 100 meters avstånd vid min/max förstoring 14,4 m - 2,5 m.
> Justerområde vid 100m: 1,74 m i höjdled och 1,74 m i sidled
> Träfflägesjustering mm/100m: 7mm.

 

Delta kikarsikte
Titanium HD
Objektivsstorlek
56mm
Tubtjocklek
30mm
Egenskaper
Belyst riktmedel , Parallaxjustering , Täckta rattar , 1/4 MOA / klick , Variabel förstoring
Användningsområde
Allroundsikte , Långhållsskytte , Passjakt , Pürschjakt , Vakjakt

REGISTRERA NYHETSBREV

Ta del av våra kampanjer!