Laddar...

Hundbur från Artfex

Människans bästa vän är som bekant hunden, när man har med sig hunden i bil så är det givet för de flesta med en bra, säker och bekväm hundbur. Netjakt erbjuder hundburar av flera olika modeller till de vanligaste förekommande bilmodellerna från svenska Artfex. 

Förutom att buren skall vara säker och bekväm för hunden så är det viktigt för oss att den är tyst och skrammelfri. Slippa irriterande skrammel och oljud från hundburen vid minsta vägbula. Artfex svensktillverkade hundburar har alla de viktiga egenskaper vi sökte, gasdämpad lucka, evakueringslucka vid olycka, låsbarhet så att bagaget kan lämnas med bagageluckan öppen i värme utan att hunden kan stjälas eller smita med mera. Bottenplattan är gummerad för halkskydd, burarna är dessutom krocktestade och certifierade hos SP i Sverige. Artfex hundburarna uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. Artfex erbjuder dig trygga och svensktillverkade hundburar för din hund! 

Hundburarna från Artfex är luftiga och lätta att hålla rena, de ger hunden bra sikt utan täckande plåtsidor och en trygg plats under transport. 

Vilka Artfex hundburar passar min bil? Klicka här för kompabilitetslista!

artfex hundbur

Certifierad e-handel